Power Yoga Basic

Power Yoga Basic

Power Yoga is een krachtige, dynamische en energieke vorm van yoga.
Tijdens Power Yoga worden fysieke houdingen na elkaar uitgevoerd en ondersteund door ademtechniek. De houdingen vormen samen als het ware een serie, die per les kan verschillen.
Door je aandacht te focussen ,met behulp van je adem,op de beweging en het ervaren van je lichaam, ontstaat er een flow. Dit zorgt voor o.a nieuwe energie, verstilling in jezelf, een krachtiger en leniger lichaam, souplesse, balans en evenwicht.
In de les wordt er aandacht geschonken aan een juiste oplijning van je lichaam, zonnegroet houdingen, staande, zittende en liggende houdingen. Na de inspanning is er aan het einde van de les ruimte voor verstilling door bijvoorbeeld een bodyscan.
De lessen die worden gegeven zijn lessen voor mensen met en zonder yoga ervaring, dus voor iedereen toegankelijk. Doordat er veel aandacht wordt geschonken aan de basishoudingen uit de Power Yoga kan er op ieder moment deelgenomen worden. Geen wekelijkse “verplichting” of abonnement maar meedoen wanneer je zin en tijd hebt (uiteraard wel via opgave alvorens).
Tot slot:
“Yoga gaat niet over het kunnen aanraken van je tenen of hoe lenig je bent maar wat je leert op de weg er naartoe”.
Kom het eens proberen en ervaar wat yoga voor jou kan betekenen!

*Bel voor meer info wat betreft de data
*Deelname na opgave!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, zitten, plant, boom, bloem, buiten en natuur