Over Ayuda

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: Judith Huttenhuis-Christoffel, close-up en tekst

 

Welkom op de site van Ayuda: Praktijk voor massage, yoga en mindset.

Dertien jaar geleden ben ik Ayuda begonnen met het aanbieden van hoofdzakelijk diverse massagebehandelingen. In de loop van de jaren heb ik mijn praktijk uitgebreid met Yoga en Mindset.
Ik vind het heerlijk om samen met jou op zoek te gaan naar de beste versie van jouw eigen ik. Een zoektocht, die ik als ervaringsdeskundige, ook zelf heb afgelegd.
Mijn naam is Judith Huttenhuis en de diverse behandelingen bij Ayuda worden door mij verzorgd.
Ayuda is een kleine, sfeervolle praktijk aan huis waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan. Na mijn sportopleidingen destijds aan de ALO en het CIOS ben ik gestart als bewegingsagoog. Tijdens deze opleiding heb ik tevens mijn sportmassagecertificaat behaald. Na een aantal jaren als bewegingsagoog te hebben gewerkt heb ik mij verder gespecialiseerd door het volgen van diverse opleidingen en cursussen op het gebied van bewustwording, massage, yoga, spiritualiteit, lichaams- en energiewerk, coaching.
Enthousiasme, empathie, rust en een respectvolle benadering zijn persoonlijke kenmerken die ik naar voren laat komen tijdens de behandelingen, sessies, workshops en wandelingen die ik aanbied.
Naast mijn professionele theoretische achtergrond werk ik grotendeels vanuit mijn sterk ontwikkelde intuïtie.
Ik “luister” met aandacht naar jou en jouw lichaam en ‘weet’ wat je nodig hebt m.b.t de behandeling.
Dit innerlijk weten is een tool waar ik enorm veel gebruik van maak en wat mijn richting aangeeft tijdens de behandeling.
Ik tune in op jouw energie en afhankelijk daarvan kies ik een richting die uiteindelijk als doel heeft een betere versie van jezelf te worden. Deze tool wordt ingezet bij behandelingen die gericht zijn op de zowel fysieke-  als mentale blokkades.
Ik nodig je uit om (weer) de flow van het leven te ervaren want ik ben ervan overtuigd dat iedereen van nature Joy en Bliss is.
Soms zitten er blokkades, fysiek of mentaal die een zetje nodig hebben te worden opgelost, en om van hieruit jouw eigen unieke ik weer te ervaren. Jouw lichaam en geest zijn zelf in staat om de allerbeste versie van jezelf te ontdekken.
Blijf je verwonderen en verbazen en het leven heeft enorm veel moois voor je in petto!

Ik kijk naar je uit,

In love Judith

 

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>